Primăria Sălăţig

Bine aţi venit pe site-ul primăriei Sălăţig!

Comuna Sălăţig este situată la limita nordică a Judeţului Sălaj şi se întinde în Depresiunea Sălaj, în bazinul hidrografic al râului Sălaj. Ocupă o suprafaţă de 57,91 km², ceea ce reprezintă 1,50% din suprafaţa totală a judeţului. Comuna este situată la 25 km faţă de municipiul Zalău, oraşul de reşedinţă al judeţului Sălaj şi este localizată la 47° 37` latidudine nordică şi 23° 13` longitudine estică. Comuna Sălăţig se întinde în Depresiunea Sălaj, cu altidudinea de 100-200 m, în lunca râului Sălaj şi 200-500 m în zona dealurilor Săjului, la limita nordică a judeţului Sălaj.

Stimaţi concetăţeni

Primăria Sălăţig

În calitate de primar al comunei Sălăţig, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal.
Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna şi pe noi.
Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.
Cu siguranţă în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare.

Primar Petkeș Andrei